Historiek

Al 40 jaar biedt Menbo kwaliteit op een persoonlijke manier.
In 1974 zijn we onder leiding van Mark Mennes begonnen met een team van 5 personen, om een tegengewicht te bieden voor de grote, onpersoonlijke bouwgiganten uit die tijd. We waren in het begin voornamelijk gespecialiseerd in het bouwen van appartementsgebouwen in en rond Essen en Kalmthout.
 
Na enkele jaren al werd dit aanbod op vraag van onze klanten uitgebreid. Eerst met privé-woningen, later ook met kantoorgebouwen, industriële gebouwen en meer. Samen met het aantal mensen in ons team kon ook onze actieradius groter worden, om te kunnen voldoen aan de vragen die u ons stelde. In 1997 heeft dit geleid tot de oprichting van een Nederlands filiaal, om tegemoet te komen aan de vele vragen van onze Nederlandse klanten.
 
40 jaar later is Menbo nog steeds hetzelfde familiebedrijf, dat ondertussen geleid wordt door Mark's dochter Bice Mennes. Zo kunnen wij de continuïteit voor u blijven verzekeren. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een team van 40 bouwvakkers, timmermannen, werfleiders en bedienden, met slechts 1 doel: u in de toekomst te kunnen blijven bijstaan in uw bouwprojecten met dezelfde service waar we al 40 jaar voor gekend zijn.