Bouwbedrijf Menbo

Menbo is persoonlijk. Een huis of kantoor bouwen vraagt aandacht en die aandacht geven wij met veel plezier aan elk project. Uw werfleider begeleidt u in heel het bouwproces en staat u bij met ervaring en kennis van zaken, zodat u zich enkel moet bekommeren om de leuke kanten van een nieuwe thuis te bouwen voor u of uw onderneming.
 
Omdat we voor kwaliteit staan, werken we met eigen bouwvakkers en eigen timmerlieden. Mensen die hun stiel kennen en ervaring hebben in de meeste moderne en klassieke bouwmethodes. En omdat we uiteraard niet alles zelf kunnen doen, hebben we een uitgebreid netwerk van ervaren onderaannemers waar we beroep op kunnen doen, stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Op deze manier kunnen we u elke constructie- of afwerkingsmethode leveren die u wilt voor uw gebouw.
 
Menbo is bovendien flexibel en veelzijdig. Woning of kantoorgebouw, appartementsgebouw of industriebouw, renovatie of nieuwbouw, Menbo heeft er allemaal jarenlange ervaring in opgebouwd, zodat we u altijd kunnen bieden wat u wilt.
 
In een constant veranderende wereld moeten we uiteraard mee evolueren. Daarom verbeteren we continu onze service. We zorgen dat we op de hoogte zijn van de nieuwste bouwtechnieken, investeren in de nieuwste veiligheids- en kwaliteitsstandaards en doen dit allemaal volgens de principes van het maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 
Menbo bestrijkt ten slotte een groot gebied in zowel België als Nederland. Doordat we zowel een vestiging in België als in Nederland hebben, kunnen we u de service bieden die u van ons verwacht, eender aan welke kant van de grens u wilt bouwen.